Vil du blot smide et par kilo til sommeren?

Mange mennesker har en fin form, og har ikke de store ambitioner om at tabe mange kilo, og blive meget veltrænede at se på. Derfor vil denne guide give nogle råd til, hvordan man smider et par kilo op til sommerferien. Vores råd passer til alle personer, uanset om man er studerende, erhvervsdrivende eller hjemmegående. Samtidig er alle vores råd prisvenlige, så alle økonomier kan følge vores råd nedenfor!
God fornøjelse med læsningen!

Løb en kort tur!

Løbeture behøver ikke være lange… Det er mere hyppigheden der er vigtig. Uanset om man er studerende, eller om man er selvstændig kan man altid få plads til en løbetur på 30 minutter et par gange om ugen. Vi anbefaler at man tilpasser sine løbeture til sit træningsniveau, og gør længden overkommelig – så man har større motivation til at komme afsted. Derfor bør du blot integrere 2-3 løbeture i dit ugeskema, og de behøver ikke være længere end 3-4 km. Gør du dette i en måneds tid, og tænker lidt på kosten imens? Så vil du opleve at smide 2-3 kilo! Dette er selvfølgelig blot et cirkaestimat, men husk at tænk på ligevægtsindtaget, og tænk over at forbrænd cirka 300-400 kcal dagligt. Med en løbetur på 3-4 km kan du ihvertfald hurtigt forbrænde 200-300 af dem! Husk at man løber bedst i sportstøj, og derfor kan trænings t-shirts og løbebukser være et absolut must at investere i, hvis man vil føle sig tilpas under løbeturen.

Op på cyklen!

Skal du ned at handle ind? Skal du over til en ven/veninde? Eller skal du på arbejde? Så drop bilen, og hop op på cyklen. Cykling er den optimale måde, hvorpå man kan integrere træningen i sin hverdag. Vi anbefaler altid at cykle fremfor at lade sig transportere sig med bil eller anden offentlig transport. Har du ikke en cykel kan du snildt finde nogle gode modeller til ingen priser – eksempelvis på DBA eller gennem sociale medier. Vil du gerne begynde at cykle til arbejdet, og der er en smule langt? Så erhverv dig med lidt lækkert cykeltøj – så bliver turen meget rarere! Og er der for langt, så kan du altid cykle til en nærliggende togstation!

Drop smøgerne!

Ryger du til dagligt? Så prøv at se om du kan droppe det… Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men rygning og træning går ikke særlig godt i hånd. Der findes mange måder, hvorpå man kan trappe en smule ned. Eksempelvis kan man erstatte tobaksrygningen ved at købe en e-cigaret, som ikke er ligeså skadelige som normale cigaretter! Dette er blot en af de oplagte metoder til at trappe ned, og du vil føle at det bliver lettere at træne – særligt for åndedrættet!

Vil du gerne læse mere om, hvordan man tilpasser sit badeværelse til sit træningsniveau, så kan du læse mere her! Det er vigtigt med en god bruseniche, og et godt toilet – såsom et geberit aquaclean – når man træner meget!

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *