4 alternative sportsaktiviter til sommeren

Sommeren er over os, og det betyder en masse muligheder for udendørs sportsaktiviteter. Nogle gange har man brug for at “spice” sine motionsvaner lidt op med alternative sportsaktiviter. Lad fitnesskortet ligge og prøv noget nyt. Her kommer 4 bud på alternative sportsaktiviteter som får dig ud i det gode vejr.

 

Padel Tennis er det nye sort

De fleste har nok hørt om det nye “fænomen” padel tennis som er blevet en utrolig populær sportsgren i Danmark. Grunden til, at padel tennis er blevet så populær er, at det er en sportsgren de fleste kan finde ud af. Det gør den derfor nem at starte til da de fleste hurtigt kan få et spil, og derved også pulsen, op at køre. Padel tennis er også relativt simpelt at starte til, da man kan leje både bolde og bat de fleste steder man booker baner. Det kræver derfor ikke anden end sportstøj og et par gode sportssko – så er du klar til at dyrke motion. Det er muligt at booke baner både indendørs og udendørs, så der er rig mulighed for at hive vennerne med ud og nyde det gode vejr samtidig med at der dyrkes sjov motion.

Ridning i naturskønne omgivelser

Har du brug for at komme ud i naturen og nyde vejret er en tur på hest en rigtig god aktivitet. Det er selvfølgelig ikke alle som har adgang til en hest, men heldigvis findes der mange steder i landet hvor man kan leje en hest for en dag. Hvis ikke man er rutineret bør man overveje at booke en undervisningstime så man får styr på teknikken. På den måde kan du også få et indblik i forskellige typer rideudstyr, f.eks. hvad Jodhpurs ridebukser egentlig er, og hvordan de er forskellige fra andre ridebukser. Ridning er en fantastisk sjov aktivitet som familietur eller en tur med din partner og er en rigtig god måde at komme ud i den danske sommernatur. 

Kajak bringer dig ud på vandet

Lej en kajak og kom ud på vandet! Ved mange danske søer er det muligt at booke en kajak for en stund, og dette er en sportsaktivitet hvor du virkelig får trænet overkroppen. En kajaktur kan være fysisk udfordrende, men heldigvis ligger det også op til at man læner sig tilbage og tager en pause mens man nyder stilheden og naturen på vandet. Lyngby Sø er eksempelvis et godt sted at leje en kajak da du både kan komme ud midt på søen samt bevæge dig igennem de små kanaler. Når du booker får du som regel både pagaj og redningsvest med, så det eneste du skal huske er bevægeligt tøj og solcreme.

 

Hiking til at komme væk fra larmen

I stedet for at gå (eller løbe) en tur i de vante omgivelser, så kan det være dejligt forfriskende at komme lidt væk. Her er hiking er dejlig aktivitet – og der findes rigtig mange gode ruter i hele Danmark. En af de populære er Camønoen som er ca. 175 km lang.  Den kan dog godt bides over, og skal du ud på en længere tur er det vigtigt at have det rigtige udstyr på. Her er skoene nok det vigtigste. Endvidere kan det anbefales at planlægge lidt pauser på vejen så man ikke pludselig går sukkerkold. Hiking i den danske natur er en skøn måde at komme væk fra den travle hverdag.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *