VI ANBEFALER: Det bedste kosttilskud i 2021

Hos Fitness-Eksperten ved vi, hvor vigtigt det er, at man får det rigtige kosttilskud – især hvis man ønsker at have en stærk og sund krop på samme tid. Derfor har alle vores eksperter gået i dybden med alle de produkter, som de gennem tiden har brugt inden for de fleste kategorier. Nogle er måske til en type fiskeolie, hvor andre ønsker noget helt andet. Derfor anmelder vi internettets forskellige kosttilskud, og kommer med vores bud på de absolut bedste. Hermed finder du det produkt, som er det bedste i 2021 ud fra både formål og effekt.

Vi vil komme med en anmeldelse af de bedste produkter inden for:

Kosttilskud 1: fiskeolie

Fiskeolie er et af de mest anvendte kosttilskud herhjemme og på global plan. Det indeholder en stor mængde omega 3, som er rigtig vigtigt for dit helbred. Det indeholder væv fra fisk, og det udvindes ofte fra olierede fisk såsom tun, makrel, sardiner og sild. Derfor er det et glimrende alternativ for at spise disse fisk i sin normale kost. WHO anbefaler faktisk, at man spiser fisk 1-2 gange om ugen. Dette, fordi de indeholder omega 3, som hjælper os mod en række forskellige sygdomme. Hvis du ikke spiser fisk, er dette altså et fantastisk supplement, som både hjælper dig i din træning og i din generelle sundhed.

Der findes rigtig mange forskellige løsninger inden for fiskeolie på markedet. Det kan være svært at beslutte sig, måske fordi man ikke kender forskellene fra den ene til den anden. Her hos Fitness-eksperten har vi testet markedet og fundet et produkt, der i meget høj grad styrker dit helbred.

fiskeolie

Vi anbefaler – Eye Q fiskeolie

Eye Q fiskeolie er i dag blandt verdens største producenter af fiskeolie. Eye Q fiskeolie differentierer sig fra konkurrenter tidligt i processen. De er kendt for bæredygtighed, og så er de kendt for indholdet af både omega 3 og omega 6 fedtsyrer.

Der er en meget høj koncentration af omega 3 fedtsyren EPA, som faktisk er den vigtigste omega 3 fedtsyre. Denne er anerkendt for at hæmme betændelsestilstande meget effektivt. Eye Q fiskeolie indeholder ligeledes omega 3 fedtsyren DHA, og i en kombination med EPA skaber det en meget unik fiskeolie.

Hvorfor Eye Q fiskeolie?

 • Indeholder Kurinalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser)
 • Kæmpenatlysolie (Oenothera biennis)
 • Antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af sojabønner
 • Felatine
 • Fugtighedsbevarende middel: Glycerol.
 • Omega 3
 • Omega 6

Det kan være svært at få sine nødvendige fedtsyrer, hvis man ikke spiser fisk 1-2 gange om ugen. Det er efterhånden nok de færreste, der gør det. Den store mængde af omega 3 styrker bare din sundhed, som kan mærkes i træningen såvel som i dagligdagen. Det bidrager til at stabilisere hjerterytmen. Det hjælper med at regulere blodtrykket, og det kan forebygge en lang række sygdomme, særligt hjertesygdomme og ledigt.


Kosttilskud 2: Vitaminer

Vitamintilskud er noget er det, som vi bruger mest Danmark. Det skyldes, at vitaminer og mineraler er afgørende for vores kost og sunde helbred. Derfor ser man næsten vitaminpiller i ethvert hjem i dag. De hjælper vores krop til at optage den næring, vi indtager. Vi har brug for næring for at leve, og uden vitaminer kan din næring ikke optages. Derfor er vitaminer et MUST.

Der findes mange forskellige vitaminer, som styrker os på det ene eller andet. Er du dog typen, som hverken har tid eller overskud til at tage 10 vitaminpiller om dagen? Så har vi hos Fitness-Eksperten fundet frem til det vitamin produkt, som styrker dit helbred bedst og i størst omfang.

Vi anbefaler – Biosym Omnimin Pure multivitamin

vitaminer

Omnimin Pure er en bred multivitamin, som har 27 vitaminer og sporstoffer i optimale doser. Hermed styrker det din krop bedst muligt. Herudover er det helt nyoptimeret, hvor næringsstoffer er blevet inspireret af den store forskning i virkningen af antioxidanter.

Biosym som står bag dette multivitamin, har altid for øje, at man altid tager en daglig dosis af Omnimin Pure®, som følger forskning og kosteksperters råd.

Omnimin Pure® er endda blevet kåret til Best New Health & Nutrition Product – altså det bedste nye helsekostprodukt. En pris som multivitaminet fik for sin sammensætning af vitaminer.

Hvorfor Biosym Omnimin Pure multivitamin?

 • Indeholder A vitamin
 • C vitamin
 • D vitamin
 • E vitamin
 • B1, B2 og B6 vitaminer
 • Indhold af mineraler

Der kan være svært at få nok med vitamin gennem sin normale kostplan. Derfor er et vitamintilskud rigtig godt for dig, som vil have det bedste ud af din kost. Hvis du træner meget, er det afgørende, at du dækker kroppens behov med de vitaminer og mineraler, som der kræves. Det får du med Biosyms produkter. Vi vil i hvert fald klart anbefale det, hvis du træner og ønsker kosttilskud, som understøtter din hårde træning.


Kosttilskud 3: Kreatin

Kreatin er et af de mest populære produkter i fitness industrien. Dog er dette også et af de produkter som færrest ved noget om. Det læner sig op af at være en aminosyre og har det tilfælles med dem, at stof som findes i mange af kroppens celler. Der findes særligt en høj koncentration af de i muskelceller. Dette er betydningsfuldt for anaerobt muskelarbejde – som jo finder sted ved eksempelvis styrketræning. Ligesom aminosyre, så producers kreatin på naturligvis i kroppen. Denne produktion finder sted primært i nyeren og leveren.

Uden at bevæge os ind i de kemiske processer bag, så har det mange nævneværdige fordele. Det kan hjælpe dig med forøgelse af muskelmasse, samt en generel muskelstyrke. Her er det ydermere relevant, at førnævnte gavner hinanden yderligt. Udover dette så hjælper det også på restitutionen, som mange mærker direkte igennem en lavere muskelømhed efter træning.

Der er mange forskellige typer på markedet. Ligeledes er der mange forskellige udbydere på markedet. Heraf kan det være svært at vælge det rigtige produkt. Vi hos fitness-eksperten har et bredt kendskab til markedet og anbefaler vores favorit nedenstående.

Vi anbefaler – BPI SPORTS BEST CREATINE

kreatin

Produktet indeholder 6 forskellige typer af kreatin. Dette er bla den mest kendte type, nemlig monohydrat, som er meget anerkendt. BPI SPORT BEST CREATINE indeholder, som nævnt, også fem andre typer. Her er det bundet til henholdsvis fosfat, AKG, magnesium, beatin og så en vandfri slags. Sidstnævnte er ligesom den klassiske monohydrat, hvilket resulterer i mere kreatin pr. Gram.

Udover ovenstående er BPI SPORTS også bredt kendt på markedet, for at levere høj kvalitet. Det er vi enige i her hos fitness-eksperten, og anbefaler trygt deres produkt.

Hvorfor BPI SPORTS BEST CREATINE?

 • Indeholder 6 forskellige typer af kreatin
 • Giver øget muskelstyrke samt vækst
 • Flere gode smagsvarianter
 • Fornuftig pris
 • Høj kvalitet
 • Mere udholdenhed

Kosttilskud 4: Weight gainer

Weight gainer er en af de mange forskellige produkter, som der er finde i fitness branchen. Weight gainers popularitet er steget drastisk de senere år og det er der flere årsager til. Det klassiske proteinpulver primært indeholder, som navnet indikerer, protein. Weightgainer har typisk ligeledes et højt indhold af protein. Der er selvfølgelig mange forskellige Weight gainers på markedet, men typisk har det også et højere indhold af kulhydrater og generelt kalorier, end vi ser i de klassiske proteinpulver. Dette skyldes, at formålet med produkterne er at øge ens vægt.

Nogle weight gainers indeholder op imod 1000 kalorier pr. Serving. Dette er dog selvfølgelig ikke ensbetydende med, at drikker du det antal shakes, så du ligger over dit ligevægtsindtag (Her skal der linkes til vores ligevægts beregner indslag), at du så er på vej til din drømmekrop. Dette kræver ikke blot en god og varieret træning – det samme gælder kosten.

Som vi siger hos fitness-eksperten; “gains are made in the kitchen”. Dog er weight-gainer et glimrende supplement til dig daglige træning og kost. Det er nemt, hurtigt, og vælger du det rigtige produkt, også godt.

Der er mange forskellige weight gainers på markedet. Vi hos fitness-eksperten har været igennem rigtig mange af dem, og giver vores favorit nedenstående.

Vi anbefaler – Bodylab Weight Gainer

weight gainer

Denne Weight gainer fra bodylab har det nok vigtigste at tilbyde, når det kommer til gainers. Dette er nemlig langsomt og hurtigt optagelige kulhydrater. Hvad end du bruger shaken som pre eller post workout er dette ideelt for kroppens optagelse. Ydermere kan det noteres, at prisen ligger i det gode leje. En selvfølge, som også gør, at vi anbefaler dette produkt, er det høje indhold af kvalitets proteiner. Med 32 g protein og 59 g kulhydrater af høj kvalitet pr. 100 gram finder vi her et rigtig godt produkt. Rosenvand

Hvorfor Bodylab Weight gainer?

 • Langsomt og hurtigt optagelige kulhydrater (59 g pr. 100 g)
 • Højt indhold af kvalitets protein (32 g pr. 100 g)
 • Næsten 400 kalorier pr. 100 g
 • God pris fra dansk producent
 • Fri for aspartam

Kosttilskud 5: NUPO

NUPO er en sammentrækning af Nutrion og Powder, som må siges at være utrolig nødvendig i træningen. Særligt NUPO baren er det produkt, vi vil have fokus på her. Denne er nemlig et glimrende alternativ til et næringsrigt mellemmåltid, eksempelvis i mellem dine træninger. Den kan dog også fungere fantastisk som et supplement i den travle hverdag, når du føler dig lækkersulten og har brug for en næringsrig snack.

Hvad enten det ene eller det andet er tilfældet, så er NUPO baren rig på kylhydrater, proteiner og energi, som alle kan bidrage til et godt mellemmåltid og kosttilskud.

NUPO produkterne kan både bruges som et kosttilskud, men faktisk også som en fuldkosterstatning. Det betyder, at det kan virke utrolig effektivt i forhold til en større plan om vægttab.

Nupo

Udover barerne findes der mange andre produkter i sortimentet, der kan styrke din træning og/eller dit vægttab. Herunder har man eksempelvis replacement shakes, som fås i en række smagsvarianter, der indeholder få kalorier og ligeledes kan gå ind og erstatte måltider. Dog er vores fokus altså NUPO baren, da den i høj grad er så alsidig i forhold til det formål, den skal tjene.

Hvorfor NUPO?

 • Udsøgte smagsoplevelser
 • Den sunde erstatning for eksempelvis chokolade
 • Meget højt indhold af fibre
 • Højt indhold af proteiner
 • Lavt indhold af kalorier (214 kcal)
 • Højt indhold af proteiner
 • Svarer til de næringsstoffer du får fra et helt måltid

Vi anbefaler – NUPO fra Slankegruppen.com

 

Generelle råd til kosttilskud

Når du skal købe kosttilskud, er det altid en god ide at sammenligne produkter, inden du køber. Vælg med omhu og gå efter produkter som gavner dig og ikke det modsatte. Her anbefaler vi, at du samler dine ønsker ét sted, hvis produkterne bliver dyre at købe på én gang.

Sørg for at have det bedste udstyr, som kan holde til lidt af det hele, hvis du skal bruge kosttilskud til motion udenfor. Her kan Mascot bl.a. anbefales, som sidder med et stort udvalg af tøj til træning og slid. På den måde er du godt pakket ind til det nye år.

You may also like...

1 Response

 1. Nicolai siger:

  Fremragende og skarp guide! Jeg mener, at I har valgt nogle gode produkter til at give kroppen de bedste kosttilskud. De rigtige kosttilskud er nemlig vigtige for kroppens funktionalitet.

  Når man snakker om rigtig kost og kosttilskud i forhold til træning med fokus på at holde kroppen sund, skal man dertil huske, hvor vigtigt det er at restituere ordentligt. Hvis dette ikke bliver taget alvorligt, kan man gå hen og skade kroppen.

  Til dette anbefaler brugen af kinesiotape. Tapen er nemlig både restitutions- og præstationsfremmende. Kinesiotape kan bruges til alt fra overanstrengelser, fibersprængninger, smertebehandling, muskel og seneskader til restitutiontøtte og aktivering af svage muskler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *