Disse produkter skal du bruge i din kostplan

I denne artikel vil vi gennemgå, hvor du som fitness eller yoga udøver kan finde det bedste kosttilskud til din kostplan. Ligeledes vil vi komme med inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige kosttilskud, og dermed skabe en lækker trænings kostplan. I forlængelse har vi også lavet en liste, der anmelder det bedste kosttilskud, som er på markedet.

Vi lever i en verden, hvor vi fokuserer på træning og sundhed, som aldrig før. Dette skyldes at vi er blevet klogere på vores kroppe, og hvordan en aktiv og sund hverdag kan bidrage til bedre mentalitet og velvære. Med denne tendens er der fulgt en række kosttilskudsprodukter med, som gør din kostplan mere interessant, og så du sågar også kan nyde en sund snack indimellem.

Derfor vil vi herunder gennemgå 3 populære kosttilskuds produkter, som vi anbefaler du bruger til at skabe bedre resultater for din fitnesstræning!

NUPO i din kostplan

NUPO fabrikerer en længere række produkter inden for både kosttilskud, og vægttab, der med deres brede og populære produkter er et af de mest anerkendte mærker på markedet. Særligt er de kendte for deres proteinbarer, der udgør det perfekte mellemmåltid eller træningssupplement. Deres barer er rige på proteiner, og kulhydrater, og giver dig energi til en aktiv hverdag. Derudover fås de i forskellige, og velsmagende varianter, som med garanti vil falde i din smag. Om end du er til frugt, karamel eller chokolade.

NUPO proteinbarer er det ideelle kosttilskud til din kostplan, og du kan købe dem til super skarpe priser hos Slankegruppen!

nupo

Find din NUPO bar hos Slankegruppen

 

Kreatin pulver – et must hvis du gerne vil øge muskelmasse

Kreatin er et stof, der findes naturligt i kroppen. En stor del af kreatin producerer kroppen selv, og resten kommer igennem vores kost. Kreatinen findes i vores muskler, og har stor indflydelse på hvor effektivt vores kroppe kan træne. Derfor anvender mange sports- og fitnessudøver kreatin som kosttilskud til deres træning og kostplan. Kreatin pulver købes hos mange fitness sider, og med forskellig smag, og indhold. Det er vigtigt at du læser op på brugsvejledningen, for at skabe det bedste resultat for dine muskler. Kreatin pulver kan købes på mange fitness sider. Men vi anbefaler helt klart Bodylab, som med deres ekspertise har et stærkt og bredt udvalg.

kreatin pulver

Her anbefaler vi Kreatin pulver fra Bodylab.

Omega 3 & vitaminpiller

Ønsker du at skabe den bedst trænede krop som er rig på både muskelmasse, og vitaminer – er det en godt idé at supplere din kostplan med omega 3 og vitaminpiller. Omega 3 er en fedtsyre der kommer fra fisk, og kan håndkøbes som fiskeolie i kapsler. Omega 3 er et sublimt kosttilskud eftersom det hjælper med opbygningen af muskler, og styrker hjerte, led og hjerne. Du kan købe Omega 3 som fiskeolie mange steder, men hos Mit-helse, kan du finde et bredt udvalg til gode priser.

Ligeledes er det en fordel at supplere din kostplan og træning med vitaminpiller. Vitaminpiller kan fås med forskelligt vitaminindhold – men ønsker du at være dækket ind hele vejen rundt – anbefaler vi at du erhverver dig med multivitaminpiller, som indeholder flere vitaminer på samme tid. 

I denne artikel har vi kommet med anbefalingsværdige kosttilskuds produkter som kan styrke dine muskler, og træning. Kosttilskud er, som det ligger i ordet, et tilskud, og bør ikke erstatte en sund og varieret kost. Men er du en aktiv person – anbefaler vi at du sørger for at fylde dine depoter op, hvad angår vitaminer og proteiner. Gældende for alt kosttilskud opfordrer vi dig til at læse brugsvejledningen inden du integrerer den i din kostplan. Slutteligt opfordrer vi dig, hvis du er tobaksryger, et mindre sundhedsskadeligt alternativ som en e-cigaret, som vil give dig en bedre fysik end tobaksrygning. 

Vi håber at have inspireret dig til at finde de rigtige produkter til dit kosttilskud, og vi ønsker dig held og lykke med træningen! 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *