Sådan træner man i en travl hverdag!

Mange ønsker ikke nødvendigvis at træne sig helt op til marathon-løb eller at blive ligeså veltrænede som mange af de fitnessidoler, som findes på sociale medier og i film. Til dem der netop ikke ønsker dette, vil vi i denne artikel komme med bud på, hvordan du kan ligge din livsstil om, således at træningen ikke fylder for meget i hverdagen. Vi vil give enkle tips til ændringer, som er lette at overkomme, og som er prisvenlige. Dertil skal det siges at dette blot er en skabelon, og at man selvfølgelig kan skræddersye den til sig selv.
God fornøjelse med læsningen!

Træn som en selvstændig erhversdrivende!

Mange selvstændige planlægger deres dag ud for deres eget skema, derfor kan mennesker der eksempelvis driver en webshop, hvorfra de sælger sneakers og andet tøj, snildt få træningen til at passe ind i deres arbejdsdag. Eksempelvis ved at stå op om morgenen og nå ind hurtig løbetur. Det almene menneske, som gerne vil træne sin krop en smule op, kan sagtens nøjes med 2-3 løbeture om ugen. Derfor bør du ligge 30 minutters huller ind i ugeskemaet 2-3 gange om ugen. Dette kunne eksempelvis være mandag, tirsdag eller onsdag, hvor du løber 4 km. Husk at man som regel forbrænder ens vægt i kcal pr kilomet… Så vejer du 80 kilo, så forbrænder du cirka 80 kcal ved et løb. Selvsagt skal man også tænke på sine måltider og undgår for meget lyst brød, fastfood og pasta. Erstat det med rugrød og salat indimellem!

Transport til og fra arbejdspladsen!

Har du et stykke vej til arbejdspladsen? Så bør du investere i en racercykel, og lidt lækkert cykeltøj. Mange mennesker er begyndt at integrere træningen i deres transporttid til og fra arbejde. Derfor er det oplagt at tage en smule tidligere afsted på racercyklen. En god racercykel fragter dig hurtigt fra A til B, og fungerer som en perfekt start på en lang arbejdsdag. En racercykel behøver ikke være dyr, og du kan sagtens købe dem brugt! Har du en smule for langt til arbejdspladsen? Så kan man køre til en nærtliggende station, og tage et stykke af vejen med toget. Det er blot vigtigt at man husker at låse cyklen med en god lås, hvis man ikke tager den med i toget.
På denne måde effektiviserer du både på din kondition, og ligeledes sparer du benzinpenge.

Suppler træningen med et lækkert outfit!

Når man er begyndt at blive tilfreds med sin krop, er det vigtigt at man husker at klæde sig pænt! Dette er alfa omega, særligt så tøjet fremhæver dine kropstræk! Ligeledes kan man med fordel købe nogle nye smykker eller armbånd til mænd og kvinder, som smukkeserer dine slanke og trænede arme. Der findes mange webshops i Danmark, hvorfra man kan købe lækkert skandinavisk tøj… Til utrolig skarpe priser! Vi anbefaler altid at man tænker over sin påklædning og kost når man går ind i træningsperioder! Det giver nemlig et boost til selvopfattelsen, og ens generelle energiniveau!

Vi håber at artiklen her har været brugbar, og at i opnår jeres træningsmål!

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *