Sådan opnår du et cool, sportsligt look

Det sportslige look kan bruges til meget andet end turene frem og tilbage fra fitness, løbeturene og yogaholdene. Et sådan look kan nemlig også sagtens fungere i hverdagen – uanset om du skal ud og handle, gå tur med veninderne eller endda, når du skal på job. Og her guider vi dig til, hvordan du opnår et cool, sportsligt look.  

På med sneakers!

Et par sneakers er uden tvivl en vigtig del af et sportsligt look. For sneakers kan altså bare et eller andet, når du vil udstråle afslappethed, coolness og sportslighed. Vælg gerne et par sneakers fra sportsbrands som Nike, Puma eller Adidas for det helt optimale sportslige fodtøj.  

Cool, afslappet joggingtøj

Joggingtøj er endnu et vigtigt element i et sportsligt look. Meget joggingtøj er lavet i blød bomuld og er lidt oversize, hvilket giver dig et sportsligt look, som ikke minder alt for meget om det, man ser i fitnesscentrene, hvor stramme tights er altdominerende – i hvert fald blandt det kvindelige køn. Du kan vælge at gå med et par joggingbukser og en hoodie, og tilhører du det kvindelige køn, kan du også vælge et samlet, lidt mere feminint men samtidig cool joggingsæt.

Kasketten er prikken over i’et

Uanset hvilket køn du identificerer dig med, vil en kasket være prikken over i’et for dit sportslige look. Kasketter findes i et væld af farver, materialer og mærker, så her er der virkelig noget at vælge imellem. Samtidig kan du supplere med et lækkert smykke, som lige giver dét ekstra touch til outfittet og gør det hele mere cool. 

Stay cool and safe

Selvom det ikke er en oplagt del af sportslooket, så sørg for altid at have en håndsprit ved hånden. Det er godt ift. træningscentre, hvor mange forskellige bruger redskaberne – og man vil nødigt have de forkerte bakterier med hjem. På den måde holder man sig cool and safe.

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *