Fitit – Træning på en ny måde

træning på en ny måde

Dette indlæg er sponsoreret.

Man støder ofte på fitness-trænere og lignende, når man begiver sig ud i den digitale verden. De tilbyder meget ensartede produkter til ca samme priser. Et klassisk eksempel kunne være en skræddersyet kost- og træningsplan til 1000 kr/md. Dette er på mange måder meget fint, dog oplever mange, at planerne ligner hinanden meget, hvorfor “skræddersyet” måske ikke er det helt rigtigt ord at bruge. Her har Fitit gjort op med træningsdelen af dette. De tilbyder nemlig nye træningsprogrammer til kun 39 kr/md.

Beregning af ligevægtsindtag

Hos Fitit kan du også beregne dit ligevægtsindtag. Dette dækker over, hvor mange kalorier du kan indtage. Er dit mål at tage på, skal du spise mere end ligevægts-beregneren siger. Er dit mål modsat at tabe dig, da skal du spise mindre. Dette er super vigtigt for at opnå sine mål. Træningen kan ikke stå alene. Som du nok har hørt før, så er en six-pack lavet i køkkenet. Og selvom kosten heller ikke kan stå alene, så er det på mange punkter vigtigere end træningen. Beregneren på fitit er gratis, super nem at bruge og giver et godt estimat på, hvor du skal ligge ift kalorier. Beregneren gør brug af din alder, højde, vægt samt dit daglige aktivitetsniveau.

Alle øvelser forklaret

Et problem ved at programmet er online og man ikke har nogen træner ved sig, kan være øvelserne. Lad os eksempelvis tage øvelsen squat. Lad os antage, at du ikke kendte denne øvelse, hvad gør man så? Dette er slet ikke et problem med fitit. Alle øvelser er forklaret på nem og overskuelig vis. Man kan hurtigt se en video, hvor den respektive øvelse er foklaret. Nemmere bliver det ikke.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *