Guide: Bedste gadgets til løbeturen

gadgets til løbeturen

Vejret i 2019 har været fantastisk, og intet som et godt vejr kan få danskerne ud og løbe i det gode vejr. Du kender det sikkert, solen skinner, fuglene kvidrer, løbeskoene er fundet frem og nu er tiden kommet til at du skal ud og nyde det gode vejr. Vinteren er for alvor slut, og nu skal man ud og få noget motion sammen med noget frisk luft. Desværre så ender det bare ud i, at motivationen falder gradvist efter første løbetur. Måske var man i dårlig form, skoene gnavede, man var øm, ens telefon fløj rundt i lommen, og headsettet faldt hele tiden ud. I denne guide har vi givet vores bud på nogle gadgets der med garanti vil sætte en stoppe for diverse problemer.

Løbearmbånd til mobilen

Vi kender alle de med at løbe med ting i lommerne, det er super irriterende, at det hele flyver rundt i lommen. Derfor anbefaler vi at man skaffer et løbearmbånd til sin mobil. Man skal være opmærksom på at finde et armbånd der passer til ens telefon. Er det for stort så flyver det rundt på armen og du risikerer at tabe den. Samtidig hvis det er for småt så kan det risikere at ryge ud.

Vi på redaktionen har ikke en konkret anbefaling, udover at du skal finde et løbearmbånd der passer til din telefon.

Skulle uheldet være ude, og du har tabt din telefon, så kan du altid få den fikset hos Telerepair, som er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor iPhone reparation.

Sports-ur

Hvis du ikke allerede har et sports-ur, så skal du virkelig overveje at anskaffe et. Der findes mange former for sportsure, og jo mere du betaler, jo flere features får du. Hvis uret skal bruges til løb, så anbefaler vi, at du som minimum skal have pulsmåler, kalorieforbrænder, distance og stopur i dit sports-ur. På den måde så kan du nemt tracke dine løb, samtidig med du kan bruge det som motivation til at forbedrede din tid eller distance.

Vi på redaktionen anbefaler et Garmin Forerunner 235 .

Uret har følgende funktioner

      Forbedret pulsmåler

      Indbygget aktivitetsmåler

      Indbygget gps

      Lang batteritid (11 timer med gps, 216 timer uden gps)

      Bluetooth

Alt i alt er det bare et rigtigt lækkert ur, hvor du er sikret høj kvalitet for den forholdsvis lave pris.

Køb Garmin Forerunner 235 her

Løbe headset

Der er næsten ikke noget værre end at løbe en tur med IPhone headset. De falder konstant ud, lyden er dårlig, og de hænger og dingler rundt når man løber. Derfor anbefaler vi kraftigt at man kigger nærmere på et nyt headset. Der findes et par forskellige headset som er ideelt til løb. Der findes de nye trådløse in-ear headset, der er on-ear headset som man kender dem.

Vi på redaktionen har selvfølgelig hver vores holdning til hvad vi foretrækker. Derfor vi kan konkludere, at når du skal kigge på headset, så skal du finde dem der føles bedst for dig.

Recovery boots

Dette er til den lidt mere seriøse sportsudøver, som ønsker at nedsætte restitutionstiden markant.  

Når du har recovery boots på, presses de venøse væsker tilbage, hvilket medfører øget blodgennemstrømning – og dermed ilt og næringsstoffer – omkring musklerne, som er med til at genopbygge beskadiget væv. Det lyder lidt voldsomt, men behandlingen er behagelig og afslappende, og helt uden risiko og bivirkninger.

Det som recovery boots giver dig er:

      Bedre resultater med hurtigere restitution.

      Mere effektive træning og dermed mindre tidsforbrug

      Lettere ben dagene efter en hård træning

      Forebyggelse eller forkortelse af skadesperioder

Vi på redaktionen anbefaler Carerecovery 4000, som er basis udgaven af recovery Boots. Har du et ønske om recovery boots til eliteudøveren, så kan du overveje Care Recovery 6000 eller Care Recovery 8000.

Køb Caresport recovery boots 4000 her

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *