Forlæng velværefølelsen efter træning

Vi kender den alle – følelsen lige efter træning. Endorfinerne bobler i kroppen og man er mør men afslappet.  Rolig i sindet. Endnu dejligere kan det blive, hvis du forlænger velværen, når du er kommet hjem. Vi har de tips og tricks, du har brug for, når du skal give kroppen den velfortjente pleje efter træningen.

Med dette produkt vil hele dit badeværelse føles som en wellness zone

Vand er uovertruffent, når det drejer sig om at opretholde hygiejne og velvære. Om du tager et brusebad eller nyder et varmt karbad efter din træning, så er den forfriskende afskylning en uundværlig del af din personlige hygiejne. Men der er andre måder at opnå en renhedsfølelse – hele dagen lang. Med et douchetoilet, som blidt rengør dig med en tempereret vandstråle efter toiletbesøg, kan du nemlig føle dig ren og forfrisket, hver gang du har været på toilettet. Det giver selvtillid og velvære, og motivation til opretholdelse af den sunde livsstil hele dagen lang.

Undgå at forstoppelse

Rigtig mange danskere lider af forstoppelse. Det kan fx komme af stress, kostomlæggelse, graviditet. Men faktum er, at det sjældent er rart at træne, hvis maven føles tung og udspilet; hvis man ikke har været på toilettet i flere dage. Kan du genkende præmissen? Så kan et douchetoilet komme dig til undsætning. Toilettets oscillerende vandstråle sørger for en blid massage, der stimulerer cirkulationen. Douchen kan dermed genoprette regelmæssighed i afføringen og i det hele taget forebygge forstoppelse.

Massage til dine trætte fødder

Efter en hård løbetur eller en tur i fitnesscenteret, er det rart med lidt afslapning til fødderne. Og det er faktisk også vigtigt for dit sind og velvære, at komme ned i gear efter en hård træning.

Så sæt fødderne i et fodbad og læn dig godt tilbage i sofaen. Vandet varmer og giver ro til fødderne mens boblerne og de små bevægelser i vandet, faktisk er med til at give en blød massage af dine fødder. Gør følelsen komplet ved at smøre dine fødder ind i creme til slut.

Varme hjælper mod stive og ømme muskler

Hvis føler dig en smule stiv i nakken eller ryggen, så kan en varmepude være en stor hjælp. Du kan indstille varmen, så den passer til dit behov; tage den med i sofaen som støttepude til lænden eller endda som hovedpude i sengen. Du kan naturligvis indstille den, så den slukker automatisk.

Sunde måltider efter træning

Kender du til følelsen af at få ædeflip efter træning? Den spiselige belønning syner velfortjent i momentet, men lige efter den sidste bid af lagkagen, indtræffer den dårlige samvittighed. Du fortryder, for nu er de 400 kalorier, du indhentede på løbebåndet, tilbage i mavsen igen.

Er du én af dem, som griber ud efter de usunde snacks efter det hårde arbejde, så prøv at lave en liste over de mentale og fysiske fordele ved træningen, som ikke har med mad at gøre. Og mind så dig selv om dem, før du åbner køleskabet. Måske det kan hjælpe dig til at træffe det sunde valg, som giver god smag i munden.

Det er dog vigtigt at pointere, at man ikke bør faste helt efter sin træning. Især hvis man træner benhårdt, er det en god idé at få noget at spise lige efter træning – allerhelst i løbet af den første time. Et sundt måltid lige efter træning forsyner nemlig kroppen med de byggematerialer, den skal bruge for at begynde sin restitution.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *