Fitness guide: I fitness med Jonas fra For Lækker Til Love

Proteinpulver

Fitness-eksperten var en tur i Roskilde for at mødes med Jonas “ManMachine” Korsgaard, som er kendt fra tv-programmet Love Island og medvirkende i den nye sæson af For Lækker Til Love. Vi mødte Jonas i Anytime Gym, hvor han viste os nogle af sine bedste øvelser til bryst, skulder og triceps. Jonas vandt så sent som i år årets bedste overkrop til Reality Awards, og han har nu valgt at stille op til Mens Physique senere på året.
I videoen nedenfor kan du se hvordan mødet med Jonas gik, samt hvilke øvelser han anbefaler.

Protein

Senere i artikelen kan du se hvilket proteinpulver Jonas fra For Lækker Til Love anvender og anbefaler.

Protein, kulhydrater og fedt er alle 3 makronæringsstoffer. Disse 3 næringsstoffer skænker kroppen den nødvendige energi for at kunne fungere. De er alle 3 med til at kroppen og hjernens ydelse er på højeste niveau. I denne artikel fokuserer vi på protein. Den nemmeste vej til at øge indtagelsen af protein, er uden tvivl gennem proteinpulver. Vi kommer ind på proteinpulver senere i indlægget, men først forklarer vi det basale du skal vide omkring protein.

Protein er 1 af 3 makronæringsstoffer, som alle spiller en kæmpe rolle, for alle mennesker såvel som dyr. Protein er kroppens arbejdsværktøj, når kroppen skal genopbygge sine celler. Protein er essentielt for din krop, hvis den skal restituere efter en træning. Protein er særligt vigtigt, hvis du har et ønske om, at din muskelmasse skal øges. Derfor er dit proteinindtag utrolig vigtigt for din træning, hvis du ønsker at se resultater.

Din krop producerer selv en smule protein, men ønsker du øge dit proteinindtag, så er det igennem mad eller kosttilskud. Der er ingen belæg for at du kan få for mange proteiner, er dit proteinindtag derimod for lavt, så er du mere tilbøjelig til at blive syg.

Proteinpulver

Proteinpulver er bygget op omkring protein. Protein kommer oftest gennem mælken fra køer, som er kaldet valleprotein eller whey protein, men protein kan også komme fra ris, soya, hamp, ærter m.fl. Proteinpulver fås i mange forskellige smagsvarianter, de mest almindelige er vanilje, chokolade, jordbær, banan. Der findes dog også visse udbydere som har alt lige fra karamel til ananas, og de fleste proteinpulvere smager udmærket eller godt.

Det skal dog fastlægges, at proteinpulver ikke vil have den store effekt i forhold til træning, hvis du slet ikke træner. Proteinpulver er et hjælpemiddel til dig som ønsker at tage på i muskelmasse, men som måske er forhindret i at få det gennem kosten, eller som blot ønsker at give kroppen flere proteiner.

Proteinpulver er dog ikke kun til dig som ønsker at forøge din muskelmasse, men også til dig som ønsker at tabe dig, samtidig med at du bibeholder din muskelmasse.

Proteinpulver er en super nem måde, at få den mængde proteiner der skal til for at øge ens muskelmasse, hvilket også er grunden til at proteinpulver er så populært i dag.

Jonas fra For Lækker Til Love anbefaler

Efter træningssektionen med Jonas Korsgaard aka Manmachine, så har vi taget en snak med ham omkring kosttilskud, med udvidet fokus på proteinpulver. Jonas fortæller, at det vigtigste for ham er næringsindholdet i produktet.

Han fortæller at næringsindholdet er det vigtigste, men samtidig fortæller han at de fleste produkter i dag har samme høje standard.

Til tider kan det altså betale sig at tage det billigste, da alle produkterne indeholder minimum 20 g protein per scoop.

Der er dog 2 produkter som han selv anbefaler nemlig Star Nutrion og My Protein, som har et stort udvalg og stærk pris.

Star Nutrition Whey-80

Whey-80, 1 kg

Star Nutrition er proteinpulver af højeste kvalitet, og det mest populære produkt i deres sortiment. Whey-80 består af 100% ultrafiltreret valleprotein.

Hvorfor vælge Star Nutrition?

 • Over 20 smagsvarianter
 • Nordeuropas mest solgte proteinpulver
 • Øger muskelopbygningen
 • Forbedre restitutionen
 • God opløselighed

Køb Star Nutrition – Whey 80 her

____________________________________________________________________________________________

My Protein – Whey Impact

My Protein er uden lige en af de bedste producenter indenfor proteinpulver. De har et kæmpe udvalg af produkter og mange smagsvarianter i proteinpulver, så du er sikker på at finde en smag der passer til dig.

Hvorfor vælge My Protein?

 • Over 50 smagsvarianter
 • Vegetar og glutenfri
 • Øger muskelopbygningen
 • Forbedrer restitutionen
 • God opløselighed
 • Godkendt af Cologne list (Hårde test af kvalitet og renhed)

Køb My Protein – Impact Whey her

Hvis du ønsker at vide mere omkring kosttilskud, og især hvilke kosttilskud der er gode i 2019. Så anbefaler vi at du kigger på denne artikel omkring de bedste kosttilskud i 2019.

Dosering og brug af proteinpulver

I stort set alle proteinpulver følger der en måleske med, skeen kan være i flere størrelser, men den gennemsnitlige måleske kan indeholde 30 – 35 g. Når den er fyldt. En ske med 30 g. Proteinpulver, indeholder i snit 25 g. Protein, hvilket er ret højt. En ske vil for de fleste være essentielt, men hvis man har problemer med kosten, og ikke får nok proteiner den vej, så kan man tage 2 scoops.

Den nemmeste måde at få indtaget sit proteinpulver er gennem en shake. Du kan købe en shake hos stort set alle udbydere af kosttilskud. Når du har shakeren, så fylder du 1-2 scoop i din shaker, også efter træning fylder du den med vand, også ryster du den godt og grundigt. Til sidst er det bare at drikke indholdet.

Slutteligt anbefaler Jonas, at man selvfølgelig finder noget lækkert tøj, som komplimenterer ens kropsstatur! For ham er det et vigtigt led i at stå skarpt i alle sæsoner på året.

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *