Derfor skal du bruge foam rollers

foam rollers

Du har sikkert allerede hørt om foam rollers, men det er ikke sikkert, at du kender til den geniale funktionalitet, som de har. De er nemlig mere populære end nogensinde før, og det er derfor en rigtig god idé at kaste sit blik på disse. Alle kan anskaffe dem, og når man har foam rollers, kan man derhjemme udøve alle de øvelser, der skal til.

Hvad kan foam rollers bruges til?

Engang var det kun elitesportsudøvere, der anvendte foam rollers, men den tid er forbi, da det den dag i dag også er helt almindelige mennesker, der har stor glæde af disse. En foam roller er formet som en cylinder, og den kan bruges til at løse op for muskulaturen. Dette er særligt fordelagtigt efter endt træning, og det er uanset, hvilken træningsform man udøver. Den er derfor ideel at bruge lige efter træningen, men man kan også vente med at bruge den, til den reelle ømhed opstår. På denne måde kan den anvendes til at løsne op for den ømhed, der er kommet i forbindelse med træningen.

Hvorfor skal man bruge en foam roller?

Man skal først og fremmest naturligvis bruge den til at løse op for muskulaturen. Dette gøres for at forhindre ømhed, men også for, at man kan være i stand til at præstere endnu bedre. Der er ikke noget værre end ikke at være i stand til at træne optimalt, fordi man har ømme muskler, og det er netop noget af det, som en foam roller kan gøre noget ved. Enhver, der dyrker sport, kan derfor havde stor glæde og gavn af at anskaffe sig sådan en. Man er på samme måde også i stand til at mindske restitutionstiden, og det er noget, rigtig mange mennesker kan have stor glæde af. Man kan også blot vælge at bruge en foam roller, hvis man er vild med dybdegående massage, og man gerne vil have mulighed for at kunne give sig selv det.

Hvad sker der, når man bruger en foam roller?

Når man anvender en foam roller, så vil den fremkalde en form for smerte. Det er den samme smerte, der fremkommer i forbindelse med såkaldt bindevævsmassage, og det er ikke en smerte, man skal være bange for. Det er nemlig denne smerte, der er med til at løsne det hele op. Smerten hjælper i sidste instans til, at musklerne bliver mere elastiske, og at de kan fungere igen.

Hvordan bruger man en foam roller?

En foam roller anvendes simpelt ved, at man eksempelvis sætter sig ned med sit lår eller sin lægmuskel og ruller den hen over foam rolleren. Foam rolleren kan bruges til både lår, læg, ryg og armen, og det handler blot om at lægge den pågældende muskelgruppe oven på foam rolleren, mens man slapper fuldstændig af. Herefter skal man blot lade muskelgruppen rulle frem og tilbage hen over foam rolleren, og på denne måde får man nemt og simpelt løsnet op, og man kan samtidig nyde følelsen af dette, mens man sidder der.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *