Oprethold et varigt vægttab i 2020!

Ønsker du at opretholde et sundt og varigt vægttab i det nye år? Så bør du læse med her. Vi kommer nemlig med en række tips og tricks, som kan hjælpe dig godt på vej til at opnå målet! I artiklen vil vi komme ind en helt ny måde at forstå vægttab, og hvordan man blot ved at registrere sine kropslige fornemmelser og følelser kan tabe sig uden besvær.

God læselyst!

Lær at mestre dine uhensigtsmæssige vaner! 

Vi har alle sammen vaner. Nogle er gode og nogle er uhensigtsmæssige. Det er blevet mere aktuelt end nogensinde før, at kigge nærmere på sine vaner, når man snakker om et varigt vægttab.
Har man fået til vane at spise et stykke wienerbrød hver morgen eller nogle stykker chokolade i løbet af dagen, kan det være afgørende for om man kan opretholde sit varige vægttab. Ved at registrere sine følelser og krosplige fornemmelser når man eksempelvis har lyst til et stykke chokolade, bør man tænke over, hvordan man kunne erstatte eller arbejde med den fornemmelse. Ofte er behovet for en lille snack ikke forbundet op på en sultfølelse, men snarere en følelse af rastløshed.
Ved at forstå sine følelser og fornemmelser rigtigt kan man lære at arbejde med at mestre disse “lyster”, og derfra kan man blive bedre til at mestre sine uhensigtsmæssige vaner. Der er kommet en ny App på markedet i Danmark, som hjælper dig med at bryde disse vaner, således at du kan opnå et varigt vægttab. De hedder .TIBA og her kan du læse mere meget om deres erfaringer og arbejdsmetode.

Spis en sund, varieret kost

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at du skal passe lidt på med, hvad du putter i munden, når du vil tabe dig. For spiser du for meget mad, for fed mad, eller mad der ikke mætter, ryger der hurtigt for mange kalorier indenbords – og hvis de kalorier ikke ‘spares’ væk ved at spise mindre andre dage eller dyrke motion, ja så tager du altså på. Det handler derfor om at spise en kost rig på sunde, kalorielette og mættende fødevarer med en masse af de sundhedsfremmende antioxidanter. Samtidig handler det også om, at de sunde valg skal blive en aktiv del af din hverdag – og det er uanset om det er til frokostbuffeten på arbejdet eller til aftensmad derhjemme. Når de sunde valg bliver en del af din hverdag, så vil ændringen over tid blive til en naturlig rutine og livsstil for dig.

Forkæl din “nye” krop med et lækkert stykke tøj!

Der findes ikke noget bedre, end når man har sat sig for at tabe et par kilo, og man begynder at mærke at bukserne sidder løsere i livet end før. Der eksisterer enormt mange webshops i dag der forhandler lækkert tøj til både kvinder og mænd, men hvis du ønsker at købe forskelligt tøj som fungerer rigtig godt i hverdagene kan du eksempelvis besøge MetteP Shop. De har et bredt sortiment af lækre jakker, kjoler og støvler som kommer i mange forskellige farver og brands. På denne måde kan du forkæle dig selv ved at statuere dit vægttab med beklædning der giver ynde til din “nye krop”.

Har du overflødigt hud efter dit vægttab?

Hos Fitness-Eksperten støtter vi ikke om op om at man skal forandre sit udseende i form af kirurgiske indgreb, men for nogle personer kan der være omstændigheder der gør at man ønsker konsultation hos en plastikkirurg, hvis man eksempelvis ønsker at fjerne overflødigt hud efter et vægttab. Hos Plastikkirurgi er de eksperter i milde indgreb såsom ansigtsløft og brystreduktioner, som på et tidspunkt kan blive relevante for mange mennesker. Dette kan eksempelvis sætte prikken over i’et hvis du har opnået et stort og flot vægttab. Hvis du gerne vil vide mere om dem kan du besøge deres side, og se hvad de tilbyder af operationer.

Vi håber at du har nydt læsningen!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *