3 nemme håropsætninger, der slår hestehalen

Den klassiske hestehaler er praktisk, drøn kedelig. En hurtig samling af dit hår i en elastik ofte er den mest ligetil måde at sætte dit hår inden en workout session. 

Selvom du ikke behøver at ligne en million, når du tager i fitness centeret, kan det en gang imellem være rart at ‘spice up’ dit fitness outfit.

Det er dog yderst vigtigt, at din hårstyling ikke bliver en hindring for din træning.

Det kan blive frustrerende gang på gang at skulle pust hår væk fra øjnene midt i et 50 kg dødløft!

En simple – og anderledes – hårstil, skal være praktisk. Men det ville ikke være så tosset, hvis du under din træning og kunne glimpse i spejlet og tænke: jeg ser godt ud!

Med tre simple hårstyles, kan du skabe et nyt look for din træning, der ikke kræver en frisøruddannelse.

1. Line danseren

Skab denne udvidelse af hestehalen med en hårelastik og et par hårnåle. Du begynder først med at inddele håret i tre sektioner – som når du laver en fletning. Det midterste sektion sætter du i en hårelastik, som ved en almindelig hestehale.

Dernæst krydser du de to yderste sektioner af håret over hestehalen, så de dækker hårelastikken i et kryds. Du vikler fortsat håret rundt omkring elastik området til du når enden af dit hår. Dine hårspidser sætter du fast med hårnåle.

Nu har du to elegant krydset hårsektioner, som ligner to krydset linedanserben. 

2. Flettet hårbolle

Ønsker du mere finesse, kan du kaste dig ud i en hårstil med en flettet hårbolle frisure. Du samler blot håret i en høj hestehale og fletter en almindelig fletning som du binder fast med en elastik.

Derefter tager du og vikler fletningen rundt, som den løber som en cirkel om elastikken. Sæt enten fletningen fast med endnu en elastik eller med hårnåle. 

Mangler du ny inspiration til din træning?

Meditation og træning af åndedrættet kan hjælpe dig med at holde pusten, når tempoet går højt.

3. Håropsætning i 3 dele

Til denne håropsætning skal du bruge tre hårelastikker og en hårbørste. Du begynder med at børste den øverste del af dit hår – fra omkring ørene hen mod baghovedet – tilbage i en hestehale, som du sætter i en elastik. Nu burde det nederste af dit hår stadig falde ned om skuldrenen.

Dernæst tager du og børste anden sektion af dit hår – omkring midten af håret fra dit hoveds bagside – som du sammen med den forrige hestehale sætter i en elastik. Det resterende hår samler du i en elastik med de to første håropsætninger til en tredelt hestehale.

Du kan finde mere inspiration her til håropsætning til hverdag og fest!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *