Yoga og undervisning på video

Hvis du er en af dem, der altid har travlt, men stadigvæk gerne vil dyrke yoga, så vil det være en god løsning at tage et yogaprogram på video. Du kan gøre det i dit eget tempo, og gense episoder og små bidder for at lave stillingerne korrekt. Du kan gøre det lige meget, hvor du er: på hotelværelset, på kontoret i pausen, i soveværelset, i stuen foran fjernsynet eller i saunaen (Hot yoga). Yoga programmer på video er meget populære blandt alle aldersgrupper. Hvis du ikke føler, at du er klar til at bruge en masse penge på fitnesscenteret eller gerne vil gøre det alene, så kan du prøve yoga på video.

Hvorfor Yoga?

Men hvorfor overhovedet dyrke yoga i første omgang? Der er mange fordele ved at dyrke yoga, for rent fysisk opbygger du muskler og led. Du gør dine muskler smidigere og forbedrer din balanceevne samtidig med, at du bliver bedre til at koordinere din krop og slappe af.

Hvis vi kigger på det videnskabeligt, er der mange undersøgelser, der har vist, at man bliver bedre til at koncentrere sig, og det giver dig også en forståelse for din krop, en forbedret søvn, og yogaudøvere er modigere end dem, der ikke dyrker yoga. Det er, fordi de tør prøve noget nyt. Der er mange fordele ved at dyrke yoga, og du får dem også, hvis du bare gør det trygt derhjemme. Hvis du er interesseret i at læse mere om fordelene ved yoga, så vil en google-søgning vise dig en masse.

Fordele ved yoga

Yoga lyder virkeligt fantastisk, ikke? Der er så mange fordele ved at dyrke yoga, og yoga har også en meget lang historie. Det stammer fra Indien, og der begyndte man at dyrke det for over 5000 år siden! Yoga har udviklet sig meget siden dengang, men grundprincipperne om at træne sig selv fysisk og psykisk er de samme. Der er også mange forskellige skoler inden for yoga, og siden det blev introduceret i vesten som en måde at træne sig selv fysisk på, har yoga også haft en gigantisk indflydelse på vores træningskultur, da mange yoga-stillinger bliver brugt til at strække ud.

Kom roligt i gang

Yoga er for alle aldersgrupper, og hvis du ikke har trænet i lang tid eller gerne vil begynde, så er det en fantastisk ide at prøve det. Bevægelserne er milde og langsomme, du kan ændre på dem for at opfylde dine behov som for eksempel, hvis du har en skade eller lignende. Selvom du er i fantastisk form, er yoga også noget for dig.

Yoga gør dig mere fleksibel, og det bliver nemmere for eksempel at svømme og at danse. Du kan også praktisere yoga efter, du har trænet og strække dine muskler ud for at reducere ømheden. Hvis dit lokale træningscenter ikke tilbyder det, eller at du gerne vil begynde med at træne i dit eget tempo, kan du prøve at tage et yogaprogram på video. Du kan se dem på TV, mobil eller computer. Der er intet, der holder dig tilbage fra at lave yoga med de ressourcer, der er til rådighed.

Er du instruktør og ønsker du at få produceret videoer i høj kvalitet, så kan det være en god idé at kontakte et produktionsselskab, som kan hjælpe med den komplette videoproduktion.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *