Post graviditet: Genvind din styke med efterfødselstræning

Hold dig aktiv_efterfødselstræning

Har du netop afsluttet din graviditet? Ønsker du at få en flot og stærk mor-krop? Så er efterfødselstræning med professionel rådgivning det oplagte valg for dig.

Lotte Arndal har 25 års erfaring i træning af gravide, og kvinder der lige har født. Selv har hun været igennem 4 graviditeter og kan skrive under på, at “mig-tid” ikke er eksisterende i en hverdag med børn.

Vil du gerne igang med træningen igen eller blot kick-starte din træningsrutine, men uden overskud eller tid til at skulle i et fitnesscenter med en baby på armen, så har Lotte løsningen til dig.

Med online efterfødselstræning kan du nu træne hjemmefra både med og uden baby. Programmet et skræddersyet til dig, som har født og ønsker at træne hjemme. Samtidigt guider Lotte dig sikkert igennem øvelserne step for step, og giver dig et værktøj, der kan tilpasses din hverdag og gøre dig til en flot, stræk og energifyldt mor.

Hvorfor er efterfødselstræning vigtigt?

Efterfødselstræning vil give dig mere energi og overskud i hverdagen med baby. Samtidigt genopbygger træningsprogrammerne de muskelgrupper, som særligt er nødvendigt at fokusere på efter en fødsel.

Dette gælder særligt bækkenbunden, som generealt ikke er noget folk elsker at tale eller læse om. Det giver associationer til lige at have født og ’gamle damer’. En stræk bækkenbund kan holde tæt – og drypper ikke urin når man hoster, nyser, hopper eller løber. En god bækkenbund har samtidigt god føling. En god føling er, at du kan mærke inde i skeden, at du kniber og aktiverer musklerne i bækkenbunden. Det er dog nødvendigt at træne bækkenbunden for at kunne både holde tæt og have god føling efter en fødsel.

Der er en grundregel, som lyder, at lidt træning er bedre end ingen træning. Selvom du måske kun laver ¼ af de knibeøvelser, som anbefales, hvilket svarer til 10 om dagen, så er det jo hele 3.650 knibeøvelser på et år. Som mor er det vigtigt at fokusere på det man når og ikke det, som man ikke når. Bare det at blive mor er en bedrift i sig selv.

Hvad indeholder et efterfødselstræningsprogram?

Når du køber et online træningsforløb hos Arndal, vil du modtage 5 videoer, som består af en introduktionsvideo, et grundprogram, et udstrækningsprogram og to styrkende træningsprogrammer.

Med programmerne kan du komme i form og have baby tæt på dig, uden at skulle ud af døren. Flere af øvelserne kan laves med baby på armen, mens andre er velegnede til at have baby lige ved siden af dig.  Programmerne kan trænes hjemme på stuegulvet og kræver blot en bold og en måtte.

Du kan træne programmerne, som det passer ind i din hverdag, dine behov og dit overskud. Lotte anbefaler, at  man laver det styrkende program 2-3 gange om ugen. Træningsdagene bør fordeles ud på ugen og skal aldrig udføres to dage i træk. Programmet for bækkenbund og mave der kun kræver 15 minutter, kan med fordel laves hver dag, og udstrækningsprogrammet udføres efter behov.

Vil du have  Lotte Arndal som din egen personlige hjemmetræner og starte din vej mod målet om en flot og stræk mor-krop i dag? Så læs mere HER

 

Fandt du denne artikel interessant? Læs lignende artikler fra Fitness-eksperten her…

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *