Brug vinterens kolde måneder som startskud til at komme i form

Vi kender det alle. Det er bare ikke lige så tiltalende at tage ud af løbe en tur, når vinterens kolde og mørke måneder banker på døren – og slet ikke i juletiden. Ikke helt fjernt, hvorfra “Baby, it’s cold outside” er opstået. Men omvendt er det nu, man kan gå sommeren i møde i god tid og forhåbentligt også slippe for de ekstra kilo, der på magisk vis sniger sig på kroppen hver vinter – en julekage ad gangen.

Så hvad kan man gøre for at holde vægten nede og forbrændingen oppe i hjerternes tid, uden at man skal føle sig som Scrooge, der ødelægger julehyggen derhjemme? Ved at svømme sig i form. Lyder det koldt? Så er det fordi, man ikke har prøvet en SwimSpa. Selvom det er lidt af en investering for de fleste, findes en lang række af fordele, der alle kan booste ens velvære og vægttab:

  1. Du kan træne hvornår som helst – morgen og aften, sommer og vinter. Ved at have sit eget personlige (svømme)fitnesscenter i haven, er der ingen undskyldninger såsom, at det er tidskrævende, besværligt eller sågar for koldt at tage en svømmetur. Hvis man ikke er typen, der orker de lange træningsrunder for at komme i form, kan man desuden bryde det ud i flere omgange i løbet af dagen – særligt for tiden, hvor de fleste arbejder remote og efterfølgende skal holde juleferie.
  2. Som træningsform er svømning også særligt god, da den kommer omkring flere områder. Ved svømning får du både cardio- og styrketræning i ét. Svømmetræning holder nemlig pulsen oppe samtidig med, at man opbygger udholdenhed og træne musklerne.
  3. Temperaturforskellene mellem den kolde vind og det varme vand kan booste din forbrænding, hvorfor du faktisk kan få endnu mere ud af din træning – og endda også hvis du blot beslutter dig for at tage et afslappende bad i den frie natur.
  4. Svømmetræning er godt for dine led, så du bliver hverken lige så øm som ved almindelig træning, og det er en super god træning, hvis man døjer med tidligere skader, gigt eller opslidte led.
  5. Svømning bidrager til at opbygge velvære, idet træningsformen tager noget af al den stress, der sætter sig i kroppen og kan derfor have samme effekt som eksempelvis yoga og meditation. Derudover er det en forkælende måde at afstresse fra en lang dag.

Der er altså mange forskellige fordele ved at investere i en SwimSpa derhjemme for at booste sit helbred under den mørke tid (og efterfølgende), men hvis du alligevel ønsker at blive klogere på emnet, før du kaster dig over det, kan du læse mere om det her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *