Guide: 5 ting du skal have til din hjemmetræning

Hjemmetræning

Hjemmetræning

Der er ingen tvivl om, at det er fedt at træne, men det kan også være enormt tidskrævende. Derfor kan det være en fordel med hjemmetræning. 

At træne derhjemme har mange fordele. Foruden at du sparer tid på ikke at tage frem og tilbage fra et fitnesscenter, kan du træne lige præcis når du har lyst – alene eller med hele familien. 

Vi har samlet 5 bud på, hvordan du dropper slikket og stedet anskaffer dig ting til at komme godt i gang med din hjemmetræning. 

Træningstøj

Først og fremmest skal du anskaffe dig noget godt træningstøj, som du kan bevæge dig godt i og er svedabsorberende. Uanset om du er mest til træningstight eller shorts, så er det vigtigste, at du føler dig komfortabel når du er i gang med din hjemmetræning. 

Træningsmåtte

En god træningsmåtte er alfa og omega, når du skal træne hjemme. På en træningsmåtte kan du lave en masse forskellige mave-, ryg- og balle øvelser uden at få ondt i knæ, ryg og albuer. Prøv eksempelvis denne antibakterielle træningsmåtte.

Gummibånd

Brug modstanden fra gummibånd til at varme dine muskler op, til styrketræning eller fleksibilitetstræning. Gummibånd er perfekte til at tilføje modstand på almindelige øvelser eller som hjælp til eksempelvis pull-ups – og så fylder de ingenting derhjemme. 

Stepbænk

Vil du have pulsen op, så skal du have en stepbænk! Med en stepbænk kan du hurtigt få pulsen op, og du kan samtidig også bruge den til eksempelvis armbøjninger eller andre øvelser, hvor du gerne vil udfordres. 

Sjippetov

Med et sjippetov kan du opnår en sjov og alsidig træning, hvor du får pulsen op og får trænet din balance. Prøv eksempelvis et Jump Rope Multi sjippetov, hvor du kan udskifte linerne. Linerne har forskellige vægt, hvor et jævnligt skift vil give variation i dine øvelser, som på sigt vil øge din perfomance. 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *